Επιχειρηματικά Σχέδια

Το επιχειρηµατικό σχέδιο (business plan) είναι ένα γραπτό κείµενο που περιγράφει το σχέδιο λειτουργίας και τη στρατηγική μιας επιχείρησης. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο, τον ανταγωνισμό, τους στόχους, τον τομέα δραστηριότητας, την αγορά, το σχέδιο μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και άλλες πτυχές που αφορούν τη λειτουργία της επιχείρησης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εσωτερικά στην επιχείρηση από τη διοίκηση και το προσωπικό (lean business plan), όσο και από εξωτερικούς φορείς, όπως συμβούλους, πιθανούς συνεργάτες, κρατικούς φορείς, επενδυτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς τα κατάλληλα επιχειρηματικά σχέδια, pitch decks και χρηματοοικονομικά μοντέλα ειδικά προσαρμοσμένα τόσο για την άντληση επενδυτικών κεφαλαίων και την εξασφάλιση τραπεζικού δανείου, όσο και για την εσωτερική πληροφόρηση μιας οντότητας/οργανισμού, ανοίγοντας το δρόμο προς την επιτυχία.

Εάν είστε μια start-up επιχείρηση και θέλετε να αντλήσετε κεφάλαια από επενδυτές ή τραπεζική χρηματοδότηση, είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε.

Έγκυρη πληροφόρηση και υπεύθυνη καθοδήγηση

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κλείστε ραντεβού